Bahan-bahan:
1 kg daging rusa
2 helai daun limau purut
Bahan dikisar:
3 cm kunyit hidup
3 cm halia
5 ulas bawang merah
3 ulas bawang putih
1 sudu besar jintan manis
1 sudu besar jintan putih
1/2 biji jus lemon
Cara menyediakan:
1. Gaulkan daging rusa dengan bahan-bahan di atas.
2. Perapkan selama dua jam.
3. Kemudian bakar dan panggang sehingga masak.
GAMBAR PELIK DAN LUCU
assalamualaikum..saya jual/supply daging rusa tempatan (sejuk beku) dengan penghantaran terus ke rumah atau restoran. harga rm 38 sekilo untuk tempahan minima (1 kg pun kita hantar). beli banyak harga lagi kurang. untuk restoran boleh runding harga borong. tiada caj penghantaran di kawasan lembah klang, putrajaya dan cyberjaya. berminat boleh sms/call 017-3863573 - zaf dari seri kembangan.
ReplyDeletehttp://www.rusaryan.blogspot.com
Slmm pehak kami ada menyediakan.daging rusa utk tmpahan kenduri.atau restoran seekor atau pekilo..berminat call 01133345205
ReplyDelete